Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Hladina cukru v krvi

Byla jsem objednána na preventivní prohlídku. V pátek před ní jsem hlídala 3 velmi aktivní vnoučata 2x2r a4r. Celou noc řádili,vůbec jsem se nespala.V sobotu jsem byla v divadle,takže zase min spání a navíc jsem chytla střevní chřipku.V pondělí jsem byla na odběrech a přesto,že jsem to sestře říkala a nebyl by problém prohlídku posunout až budu vpořádku,nevyhověla.3dny jsem vpodstatě nic nejedla a výsledky ukázaly zvýšenou hladinu cukru 6,37. Samozřejmě jdu na další vyšetření. Není to vůbec příjemné sdělení,takže chci vědět,jestli je možné,aby byly výsledky ovlivněné zdravotním stavem,který byl v době odběrů.

Odpovědi na otázku

Hladina cukru v krvi je ovlivněna i psychickým stavem... pokud jste byla ve stresu z kontroly nebo z práce, tak se to na hladině cukru určitě projevilo....
cukr lítá z několika důvodů,snad i z hladu.Při nemoci určitě, neboooj, opakování odběru si dej záležet ať si v pohodě, pokud hladina neklesne, asi bude stačit jen dieta