Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Zvýšená hladina cukru

Sestře je 61 let a už se delší dobu léčí s cukrovkou. Nejdříve brala jen léky, nyní si píchá 2 x denně inzulín. Poprosila mě o zjištění, zda na zvýšenou hladinu cukru může mít vliv i to, že se momentálně cítí špatně, asi nachlazení, či chřipka, má teplotu atd.. Ráno na lačno si naměřila 15. Můžete,prosím,odpovědět brzy? Děkuji

Odpovědi na otázku

Dekuji také tedy vyzkousim, prosla jsem si informace na strankach a vypada to dobře.
Nasla jsem doporuceni v nejakem clanku a pak jsem to vyzkousela. Takze nakonec i osobní zkusenost. Klidne to vyzkousejte, stejne bych vam to doporucila nejdrive jen vyzkouset a pak kdyztak uvidite jake vam to bude pripada a jestli vam to pomuze.
kocka228 Mate osobní zkusenosti nebo jen tak z doslechu? Diky
Mrknete se na stranky cbdex.cz :) mají tam na cukrovku rpimo takvove kapky a pomahaji prav elidem s cukrovkou. :)
určitě to vliv mít bude, s tím mám čerstvou zkušenost.při tabletách na cukr, zápal plic. hospitalizace a návrat s injekcema 4 krát denně, u typu 2 cukrovky.
Já mám hodně zkušenost s tím, že cholesterol i cukry u mě dost závisí na psychice. Takže ačkoli to není nic dokázaného (nebo o tom nevím), tak tomu věřím.
zkuste se podívat na netu třeba http://www.goodsite.cz/rady/cukrovka-hodnoty-hladiny-cukru.php nebohttp://www.topee.cz/cukrovka-hodnoty.html nebohttp://www.proticukrovce.cz/priciny-diabetu nebo na diskuzi, kde vám poradí i lékař http://www.proticukrovce.cz/priciny-diabetu